Wie zijn wij

CODEPEOPLE

Crazy about it

Of we bij Codepeople gek zijn? Gek op ons vak, op onze klanten en de software die we voor ze maken. En onze filosofie is op zijn minst ongewoon: Codepeople is er niet voor zichzelf, maar voor de medewerkers. De meerwaarde die onze ontwikkelaars bieden, zien ze terug op hun loonstrook. Dus werken hier gemotiveerde professionals, die elke dag beter willen worden. En die onze klanten blijven verrassen. Crazy about it!

If you own it, you earn it. Oftewel: Codepeople gunt medewerkers de meerwaarde van mooie prestaties. Dat beperkt de bedrijfswinst, maar vergroot de ambitie. Medewerkers krijgen ook alle vrijheid om hun werk naar eigen inzicht uit te voeren en de klant te kiezen die het beste bij hen past. Wij weten: Gelukkige medewerkers zorgen voor gelukkige klanten. Dat vinden we bij Codepeople veel belangrijker. En eigenlijk helemaal niet zo gek. 

 

 

Codepeople is een kleine detacheerder van software professionals. We hebben liever een diepgaande relatie met wat minder klanten en kandidaten dan een oppervlakkige met heel veel. Dat past ons gewoon beter, het houdt ons werk boeiend. Een ontwikkelaar bouwt graag coole software met de nieuwste technieken. Wij houden daar ook van, maar kijken vooral naar impact en betekenis. Software is pas succesvol als ze graag wordt gebruikt.

Uiteindelijk komt het neer op liefde voor het vak. ICT is gereedschap om een probleem op te lossen. En om dat probleem op te lossen, moet je nieuwsgierig zijn, fanatiek. Je moet verantwoordelijkheid nemen voor je vak. Als je daarover beschikt, en liefst nog wat humor om het allemaal te relativeren, dan behoor je tot de Codepeople. Dan ben je crazy about it.

Wil je meedoen? Stuur dan een mailtje naar info@codepeople.nl! Codepeople is onderdeel van de Openpeople groep. Wil je meer weten over Openpeople, bekijk dan onze website!