Werken met Codepeople

Waarom zou je als bedrijf willen samenwerken met Codepeople?

We leveren developers van topkwaliteit. Naast technische taal spreken zij ook de gewone mensen taal. Zij kunnen hun werk uitleggen aan mede-developers, maar ook aan andere teamleden die dichter bij de business zitten. Daarnaast denken zij mee met technische oplossingen en kunnen zich prima vinden in een adviserende rol. 

Een van de punten die ons onderscheidt van concurrenten, is dat we het van onze medewerker af laten hangen of de opdracht geschikt voor hem/haar is. Doordat onze medewerkers zelf voor hun opdrachten kiezen, gaan ze er ook echt voor. Ze beginnen met enthousiasme aan de nieuwe uitdaging, in plaats van beginnen omdat de baas het zegt.

Waarom zou je kiezen voor een externe partij in plaats van een interne developer aannemen?

Er zijn verschillende redenen waarom detachering aantrekkelijk kan zijn voor een bedrijf - aantrekkelijker dan iemand intern aannemen. Naast het feit dat een externe developer een minder hoog risico met zich meebrengt zijn er nog vele andere voordelen. Zo hebben onze developers onderling regelmatig contact om te bespreken waar zij tijdens hun project tegenaan lopen.

 

 

 

Doordat onze Codepeople ervaring hebben opgedaan bij verschillende opdrachten, zijn zij zeer flexibel inzetbaar en hebben zij kennis van de vele branches waarin zij werkzaam zijn geweest. En tot slot: het is soms gewoon goed dat er iemand met een frisse blik naar de software kijkt.

Voor welke bedrijven kan Codepeople  toegevoegde waarde leveren?

Wij houden van diversiteit, dus we werken voor allerlei verschillende opdrachtgevers: van startups tot de grootste namen in Nederland. We kijken als eerste naar de vraag van de developers - wat willen zij voor opdracht? Wij geloven namelijk dat wanneer onze medewerkers gelukkig zijn, zij vanzelf de opdrachtgevers gelukkig maken met goed werk. En qua projecten, beginnen wij graag ‘from scratch’, maar vinden wij het ook totaal geen probleem om in een project te stappen met bestaande software.

Heb je interesse gekregen in een samenwerking met Codepeople? Of heb je hier nog vragen over? Stuur dan een mailtje naar info@codepeople.nl of bel naar  085 273 19 54.