PHP developer

 Wij zoeken een collega PHP developer!

Wil jij laten zien wat je kan in uitdagende en gave projecten? Wil jij jezelf blijven ontwikkelen in hetgeen dat je het liefste doet? Walg jij ook van spaghetti code? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn Codepeople, en we bouwen coole dingen. We leveren maatwerk als ontwikkelaars én consultants. Als faciliterende organisatie, geven we je rugdekking bij alles wat je nodig hebt om je werk goed te kunnen doen: leuke collega’s, een bovengemiddeld salaris, flexibele werktijden… You name it. We werken namelijk met een filosofie, waarbij we het geluk van de medewerkers vooropstellen. Want als jij gelukkig bent, is de opdrachtgever dat ook en daar worden wij dan weer gelukkig van!

Onze ontwikkelaars zitten gedetacheerd bij opdrachtgevers door heel Nederland. Werken bij Codepeople betekent dat we op zoek gaan naar een passende opdrachtgever, dicht in de buurt van je huis en een uitdagende opdracht waar je veel van kan leren. Pas als jij enthousiast bent over je opdracht, ga je aan de slag.

Wat zoeken wij?

Laten we beginnen met het belangrijkste: we zoeken iemand die bij ons past. Omdat we nog klein zijn, en dat graag willen blijven, heb je veel inspraak in de ontwikkeling van Codepeople. In het ideale geval heb je 3+ jaar ervaring als PHP developer en ben je helemaal up to date met de laatste trends op PHP gebied.

Wat hebben wij jou te bieden?

We werken met een fris beloningsmodel: je ontvangt de bijna verdiensten van een freelancer mét de zekerheid van een faciliterende organisatie. Je krijgt een leuke opdracht, op een fijne locatie. Je krijgt een leaseauto en ook de andere secundaire arbeidsvoorwaarden zijn zeer goed. Je komt in een leuk team terecht en je hebt flexibele werktijden!

Codepeople is ontstaan vanuit zusje Testpeople, een software testbedrijf uit Breda. Een van onze technisch testers, Johan, wilde verder groeien als .NET developer. Wij hebben deze stap met hem gemaakt en samen hebben we Codepeople opgericht.

We delen veel waarden met ons zusje Testpeople. Zo staat ook bij ons medewerkersgeluk voorop, besteden we aandacht aan MVO en blijven we een platte en kleine organisatie.

Is dit wat voor jou? Stuur dan een mailtje naar info@codepeople.nl en solliciteer direct! Benieuwd naar al onze vacatures? Kijk dan hier!

 

Over ons en ons nieuws

Wij zijn Codepeople. We bouwen coole dingen. We leveren maatwerk, we zijn ontwikkelaars én consultants. Je leest hiernaast ons laatste nieuws!

Meer nieuwsberichten

Lees alles