.NET developer

 Codepeople is op zoek naar een collega .NET developer! Interesse? Check de vacature hier:

Omschrijving bedrijf/vacature

If you own it, you earn it. Dat is hoe wij detachering  zien.

Bij Codepeople krijg je alle vrijheid om je werk naar eigen inzicht uit te voeren en  te profiteren van de winst die je daarmee behaalt. Dat vinden wij niet meer dan normaal, want het zijn de medewerkers die waarde toevoegen aan onze klanten.

Ontstaan vanuit de wens van een van onze medewerkers van ons  grote(re) zusje Testpeople, die verder wilde als .NET ontwikkelaar. Inmiddels zijn we een klein clubje en hebben ook niet de ambitie om groot te worden (max. 25 ontwikkelaars). Op dit moment hebben we nog genoeg plek voor waardevolle toevoegingen.

Onze werkwijze  trekt mensen aan die verantwoordelijkheid nemen voor hun carrière, die goed gedijen in vrijheid. Codepeople streeft naar autonomie: zijn wie je bent. Om dat te bereiken, moet je steeds je grenzen opzoeken. Voor goede ontwikkelaars zoals jijzelf is dat vanzelfsprekend.

Codepeople werkt met een verfrissend beloningssysteem, de voordelen en zekerheid van een faciliterende organisatie, én de bijna verdiensten van een freelancer. Wil je weten hoe dat zit? We vertellen je graag persoonlijk meer over .

Waar kun je werken?

Heel Nederland

Welke kwaliteiten zien wij graag?

  • Afgeronde IT-gerelateerde opleiding op HBO of WO niveau
  • Minimaal 3 jaar ervaring als software engineer
  • Goede sociale en communicatieve vaardigheden
  • Oplossingen bedenken vanuit de eindgebruiker
  • Bekend met het Microsoft-platform en software-ontwikkelervaring met C#, ASP.NET, .NET Framework, MVC, HTML, CSS, AngularJS, JavaScript, jQuery
  • Kennis van cloud-oplossingen en Azure is een pré
  • Ervaring met Agile/Scrum en/of DevOps
  • Kennis van Microsoft SQL is een pré
  • Ervaring met ontwikkeling in SharePoint is een pré
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk

Arbeidsvoorwaarden

Allereerst bieden wij jou een plek waar je jezelf kan zijn. Wij selecteren de leukste en meest uitdagende opdrachten voor jou, maar je kiest uiteindelijk zelf waar je gedetacheerd wordt. Ook bieden wij jou een bovengemiddeld salaris, een aantrekkelijk bonussysteem, een auto van de zaak en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt in een leuk team terecht en je hebt flexibele werktijden.

Geïnteresseerd in bovenstaande vacature? Stuur een e-mail naar info@codepeople.nl en solliciteer direct! Benieuwd naar al onze vacatures? Kijk dan hier!

Over ons en ons nieuws

Wij zijn Codepeople. We bouwen coole dingen. We leveren maatwerk, we zijn ontwikkelaars én consultants. Je leest hiernaast ons laatste nieuws!

Meer nieuwsberichten

Lees alles