Java developer

 Wij zoeken naar een collega Java developer! Interesse? Check de vacature hier:

Wat ga je doen?

Heel simpel:

  • Coole dingen bouwen;
  • Je coding skills laten zien bij verschillende toonaangevende bedrijven;
  • Jezelf ontwikkelen tot een nog betere ontwikkelaar.

En wat doen wij dan precies?

Wij zorgen ervoor dat wij jou faciliteren bij alles wat je nodig hebt om te blijven groeien. Wil je een training volgen? Wordt geregeld. Ga je toch liever aan de slag bij een opdrachtgever dichter bij huis? Dan gaan wij voor je aan de slag. Salarisverhoging? Daar hoef je niet eens om te vragen, je weet namelijk precies wat je verdient in ons transparante salarismodel. Stijgt jouw uurtarief, dan stijgt ook jouw bonus.

Codepeople is ontstaan vanuit zusje Testpeople, een software testbedrijf. Technisch tester Johan wilde groeien naar softwareontwikkelaar en wij hebben samen met hem het bedrijf Codepeople opgericht. Inmiddels zijn we met een aantal developers aan de slag. We zijn een klein bedrijf en hebben ook niet de ambitie om groot te worden (ongeveer 30 ontwikkelaars). Bij ons gaat kwaliteit boven kwantiteit en blijven we graag een informele en platte organisatie.

Er is nog wel ruimte in ons team voor een top Java developer zoals jij! Het belangrijkst voor ons is dat je een persoon bent die bij ons past, belangrijker nog dan in welke taal je programmeert.

Wat voor persoon past bij ons?

Je hebt 3+ jaar ervaring als Java developer en je houdt jezelf helemaal up to date met de laatste trends op het gebied van softwareontwikkeling. We zijn op zoek naar mensen die verantwoordelijkheid nemen voor hun carrière, en je moet goed om kunnen gaan met alle vrijheid die je krijgt. We streven naar autonomie: zijn wie je bent.

Daarnaast hebben we een verfrissend beloningssysteem, de voordelen en zekerheid van een faciliterende organisatie en de bijna verdiensten van een freelancer. Je krijgt bij ons een bovengemiddeld salaris, een auto van de zaak en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook heb je flexibele werktijden en kom je in een leuk en jong team terecht.

Waar kun je werken?

Heel Nederland

Geïnteresseerd in bovenstaande vacature? Stuur een e-mail naar info@codepeople.nl en solliciteer direct!

Over ons en ons nieuws

Wij zijn Codepeople. We bouwen coole dingen. We leveren maatwerk, we zijn ontwikkelaars én consultants. Je leest hiernaast ons laatste nieuws!

Meer nieuwsberichten

Lees alles