Front-end developer

 De ontwikkelingen op het gebied van front-end development gaan zo snel, dat ze bijna niet zijn bij te houden… Doe jij je uiterste best om dit wel te doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Onze opdrachtgevers werken met de nieuwste technologieën en wij zijn op zoek naar iemand die hier voor wakker gemaakt kan worden. Werken met de nieuwste tools, de beste mensen in je team en producten maken die écht het verschil maken, klinkt dit jou als muziek in de oren? Kom dan eens bij ons op kennismakingsgesprek!

Wat wij jou kunnen bieden:

  • We kiezen een opdracht waarbij er een goede balans is tussen uitdaging, afstand en beloning;
  • Je krijgt een bovengemiddeld salaris met een aantrekkelijk bonusmodel;
  • Je hebt bij ons flexibele werktijden en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een leaseauto;
  • Je mag trainingen, seminars, etc. volgen om jezelf continu te blijven ontwikkelen.

Daarnaast kom je in een leuke en informele organisatie terecht. Codepeople detacheert software ontwikkelaars bij toonaangevende opdrachtgevers door heel Nederland. We zijn nog klein, en willen graag klein blijven (een team van 25-30 software ontwikkelaars). We maken de bewuste keuze om klein te blijven, zodat we een persoonlijke en platte organisatie blijven. We zoeken een opdrachtgever voor je waarvan het kantoor zo dicht mogelijk bij je woonplaats ligt.

In het ideale geval ben je 3+ jaar front-end developer. Maar belangrijker nog vinden we het dat je als persoon bij ons past.

Wie zijn wij?

Codepeople is het zusje van Testpeople, een software testbedrijf uit Breda. Een van de technisch testers van Testpeople, Johan, wilde de stap maken om ontwikkelaar te worden. Wij wilden graag  meegroeien en hebben samen met hem Codepeople opgericht. We zijn nog een jong bedrijf, waarbij nieuwe medewerkers zeer veel invloed hebben om mee te denken in de koers die we op gaan.

Lijkt dit je wat? We horen graag wat van je! Stuur een mailtje met je CV naar info@codepeople.nl en solliciteer direct! Benieuwd naar al onze vacatures? Kijk dan hier!

Over ons en ons nieuws

Wij zijn Codepeople. We bouwen coole dingen. We leveren maatwerk, we zijn ontwikkelaars én consultants. Je leest hiernaast ons laatste nieuws!

Meer nieuwsberichten

Lees alles