Wat doen wij

Voor opdrachtgevers

Je hebt het vast al op onze website gezien: bij ons draait alles om medewerkersgeluk. Wij hebben namelijk het idee dat je het beste presteert wanneer je lekker in je vel zit. De opdrachtgevers die wij hebben variëren van start-ups tot en met de grootste bedrijven van Nederland.

Vandaar dat we flexibel inzetbaar zijn, en graag een combinatierol van ontwikkelaar en consultant hebben. We werken graag in verschillende omgevingen en zijn goed in werken met verschillende frameworks en talen. Dat we in agile omgevingen werken, is voor ons als vanzelfsprekend. Het allerbelangrijkste is de match tussen onze ontwikkelaars met de opdrachtgevers. Heb je interesse in een samenwerking met ons? Neem dan contact met ons op!

Voor medewerkers

Wij zijn Codepeople.We bouwen coole dingen en leveren maatwerk. We werken voor zowel start-ups als de grootste bedrijven van Nederland. We zijn ontwikkelaars, maar ook consultants.

Waarom je bij ons wil werken? We vertellen het je graag in een kennismakingsgesprek!

We zijn anders dan andere detacheringsbedrijven. Dat blijkt onder andere uit het feit dat onze ontwikkelaars zélf kiezen voor de klant bij wie ze zich thuis voelen, aan wie ze de meeste waarde kunnen toevoegen. Vind je het interessant om eens kennis te maken met ons? Stuur dan een mailtje naar info@codepeople.nl, we horen graag van je!